Interieurontwerper.

Om tot een geslaagd ontwerp te komen zie ik mezelf als vertaler. Van droom naar ontwerp, van ontwerp naar uitvoering. Iemand die met een frisse blik analyseert en onafhankelijk van leveranciers adviseert. Met oog voor detail en een goed gevoel voor kleur.

Werkwijze
Om tot een geslaagd ontwerp te komen doorlopen we een uitgebreid voortraject. Wat zijn uw woonwensen? Hoe wilt u de ruimte gaan gebruiken en welke sfeer wilt u in huis? In overleg komen we tot een programma van eisen en een visualisatie van de gewenste sfeer. In een volgende fase werk ik deze gegevens uit tot een concreet ontwerp. Een logische indeling met een advies over toe te passen materialen, afmetingen van meubilair en een kleuradvies. U krijgt een ontwerp waar u steeds op terug kunt grijpen en dat u behoedt voor miskopen.

Kosten
Omdat ik uitsluitend maatwerk lever, variëren de kosten per opdracht. Na een eerste gesprek krijgt u een prijsopgave . Ook is het mogelijk om een opdracht gefaseerd uit te voeren. Graag geef ik u persoonlijk meer informatie!

Een kleuradvies is bijvoorbeeld al mogelijk vanaf € 100. Bij alle stadia is er vooraf duidelijkheid over de prijs zodat er geen verrassingen achteraf zijn.